Praktisk info

Link til arrangement på Facebook (her kommer mye oppdatert info):

https://www.facebook.com/events/433948246995587/?fref=ts

Pakkeliste

Bibel og notatbok, badetøy og håndklær, solkrem, tøy (også for dager med regn), sovepose og liggeunderlag eller sengetøy(det er dyner/puter og madrasser for de som skal sove inne), klær til finmiddagen (tema er eventyr), fotballsko (det er ballbinge på leirstedet og det blir turnering for de som vil spille), joggesko, og penger til misjonsmarked og kiosk.

 

Inn og ut-sjekking 

Innsjekking lørdag kl 15-17:00. Utsjekking og avreise fredag ca kl 12:00.

 

Forpliktelser

Møtene er obligatoriske og deltakere må forholde seg til de reglene som blir fastsatt. Dette er et alkohol- og rusfritt arrangement.

PS: Ved grove regelbrudd, hvor deltakere gjør skade på seg selv, andre eller leirstedet, blir man sendt hjem før leiren tar slutt.

 

Lommepenger

Det blir åpen kiosk og det blir innsamling til misjon under leiren. Les mer om misjonsprosjekt [her]. Det blir mulighet for betaling med kort, Vipps og kontant.

 

Overnatting

Overnatting skjer i telt eller på internatbygg. Internatene har 4-mannsrom med senger madrass og dyne og putevar. Det nyere internat 5, har 4 og 6-mannsrom med eget bad og dusj. Vær obs på at gutter normalt sett sover i telt, mens jentene prioriteres til å få sove inne.

 

 

 

 

 

Transport 

Buss, bil eller tog. Hvert sted ordner transport for sine.  Transport i løpet av leiren utenfor påmeldingen må ordnes selv med lokallagsleder.

 

Transport til og fra togstasjon

Det må sies ifra om noen trengs å bli hentet på togstasjonen.

Ring/sms evt Hege Kristine Eikland senest to dager før på mobil 473 90 435.

Hvis dere glemmer å si fra i tide, så ring Vegårshei Taxi 480 02 262 og denne togtaxi må bestilles minst to timer før og må betales selv.

 

Veibeskrivelse

Vegårtun ligger ved Kilane / Nordfjorden ved vannet Vegår, ca. 12 km fra Vegårshei sentrum, Myra.

Fra E-18, ta av til Vegårshei. Kjør gjennom Vegårshei sentrum og forbi togstasjonen. Så kjører du gjennom en togundergang. Så, når du tror du har kjørt for langt er det er det bare å kjøre litt til. Det er omtrent 12 km fra sentrum av Vegårshei til Vegårtun leirsted. Når dere kommer fra Vegårshei sentrum ligger det på høyre side, når dere kommer til vannet på høyre side.

GPS : Bredde: 58° 47′ 49″ lengde: 8° 47′ 59″  | Kart på internett [Gule sider]

 

5.-11. august 2017

Innsjekk lørdag kl 15-17 og slutter fredag kl 12.

Påmeldingsfrist 17. juli

Alder: Ferdig med 7. klasse og oppover

Pris: 1250kr-2000kr