Aktiviteter

Aktivitetene på leiren er mange og forskjellige! Vi skal bade, spille fotball og volleyball, ha bykamp, og mye annet! Vi skal bli godt kjent med hverandre gjennom leker, konkurranser og talentiade. Vi arrangerer også noen seminarer på dagtid som et alternativ til fotball og volleyball.

Noe nytt i år er et obligatorisk seminar hvor vi får besøk av en som heter Henning Boklund. Han skal snakke om temaet sex og forhold, og hva bibelen sier om dette. Leirkomiteen ser veldig fram til dette!

På tirsdagen (kan mulig endre dag mtp været) har vi misjonsmarked hvor deltakerne setter opp forskjellige stander/boder for å tjene inn penger til misjonsprosjektet vårt. Dette pleier å være en populær dag. Deltakerne skal selv ha med ting til standene, leirstaben kommer ikke til å kjøpe inn til dette. I år blir det også loppemarked og basar, så ta med ting dere ikke trenger/bruker lengre!
Vi gleder oss til å se mange kreative og morsomme stander! Eksempler fra tidligere år har vært “speed dating” (bokstavelig talt), vannballongkasting, selge armbånd/handlenett/singletter/tskjorter som er laget på forhånd, neglelakk-spa, tjeneste-stand (betale for frokost på senga, og lignende).

Men viktigst av alt, skal vi legge av tid for å bli kjent med Jesus.

For mer informasjon kontakt oss gjennom e-post: buleiren@ungbaptist.no

5.-11. august 2017

Innsjekk lørdag kl 15-17 og slutter fredag kl 12.

Påmeldingsfrist 17. juli

Alder: Ferdig med 7. klasse og oppover

Pris: 1250kr-2000kr